Sportágválasztó és gyereknap

Szombaton hatodik alkalommal rendez városunkban a Jászkerület Nonprofit Kft. sportágválasztó napot. A színes programok kitartanak egész hétvégén, mert vasárnap a gyerekek vehetik birtokba a Margit-szigetet a városi gyermeknap apropóján.

A sportágválasztó helyszíne ezúttal is a Margit-sziget, a Városi Strandfürdő, a Klapka Szakközépiskola udvara és tornaterme, valamint a Szántai-kert lesz, ahol a szokásoknak megfelelően, a sportágak kipróbálhatók mindenki számára. A Margit-szigeten felállított színpadon 10 és 18 óra között számos sportág bemutatkozik majd. Újdonság, hogy egykori NB I-es sportolók közül többen is a helyszínre látogatnak– „Volt egyszer…” valamint: „Azok a csodálatos 80-as, 90-es évek…” szlogennel, kézilabdások, röplabdások, jégkorongozók és focisták, edzők találkoznak egymással sok-sok év után. A rendezvényre kilátogatók ezúttal is sporttotót tölthetnek ki, és a matricagyűjtő játék keretében értékes sportszerekhez juthatnak a rendezvény végén.

Vasárnap délelőtt tíz órakor kezdődik a gyermeknapi műsorfolyam a szigeten, ahol számos izgalmas előadást láthatnak, játékot próbálhatnak ki, vagy alkothatnak a kicsik. A nap sztárvendége a 100 Folk Celsius együttes fél tizenegykor lép színpadra.

Demeter Gábor
Latest posts by Demeter Gábor (see all)

Demeter Gábor

A Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója, szerkesztője.

Vélemény, hozzászólás?