Egy pont Gödöllő ellen

A múlt heti gyöngyösi fiaskó után újabb nehéz erőpróba elé nézett városunk női labdarúgó csapata. Ezúttal hazai pályán az eddigi kilenc forduló alatt mindössze egy vereséget elkönyvelő Gödöllőt fogadták.

Jászberényi lehetőségekkel indult a mérkőzés. Az első negyedóra végéig akár 2-3 gólos előnyre is szert tehettek volna lányaink. Félórányi játék után aztán Vágó Anikó egy remek szóló végén a hosszú sarokba rúgta a labdát.

A második félidő 4. percében kapushibából szerzett gólt a Gödöllő, 1-1. Ezután újból a széltől támogatott jászberényi alakulat ragadta magához a kezdeményezést, egy szöglet után Kovács Gabriella gyönyörű fejesgóljával átvette a vezetést (2-1). Elég volt azonban ismét egy védelmi megingás, és a Gödöllő újból kiegyenlített, 2-2. A hátralévő időben a lányok mindent megpróbáltak, hogy visszavágjanak az őszi vereségért, de ez nem sikerült. Csapatunk ugyan közelebb állt a győzelemhez, többet birtokolta a labdát, több gólhelyzete is volt, a védelem két hibáját azonban könyörtelenül kihasználta az ellenfél, így meg kellett elégednie az egy ponttal. Jászberényi FC – Gödöllő 2-2. Legközelebb, két hét múlva Hatvanba látogatnak lányaink.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?