Röplabdacsapatunk 4. az alapszakaszban

Lejátszotta az NB I-es alapszakasz utolsó mérkőzését a jászberényi női röplabdacsapat és kialakult a legjobb nyolc párosítása. Városunk együttese két győzelemig tartó mérkőzését az MTK-val játssza majd a legjobb négy közé jutásért.

Március 12-én vasárnap este Budaőrs látta vendégül a JRK együttesét. A vendéglátók eddigi teljesítményét figyelembe véve a fővárosi találkozó kötelező győzelemnek számított a berényi hölgyek számára. Ennek ellenére nem adták könnyen a három pontot, hiszen mind az első, mind a második játszmát, kicsit „döcögős” játékkal, 22-re nyerte együttesünk. A harmadikban aztán szépen kikerekedett a tudás béli különbség, 25-11 lett a szett vége.

Budaőrsi DSE – Jászberényi RK 0-3 (-22, -22, -11)

Ez a győzelem azt is jelenti, hogy az alapszakasz végeztével a 4. helyen várják a folytatást Lékó Lilláék. Ellenfelük az 5. helyen végző MTK röplabdásai lesznek. Az első mérkőzést Jászberényben játsszák március 23-án a másodikat pedig az MTK otthonában. Amennyiben döntetlenre áll az összecsapás a harmadik mindent eldöntő összecsapást szintén a Bercsényi úton rendezik majd. További párosítás: Linamar-BRSE – Penta Gödöllői RC, Vasas Óbuda – 1. MCM Diamant Kaposvári Egyetem és Fatum Nyíregyháza – UTE.

Fotó: Gémesi Balázs archív

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?