Turisztikai portál készül

A jászsági turizmus további fejlődésének nagy lendületet adhat a város új turisztikai információs portálja a www.visitjaszbereny.hu. Több hónapos előkészítő munka után, – igaz még fejlesztés alatt van –, de már látható.

A turisztikai honlap készítéséről megtudtuk, az arculat kidolgozása már megtörtént, jelenleg az egyes attrakciók részletes tartalom feltöltés zajlik, valamint – egyebek mellett – turisztikai imázs filmek készülnek, amelyekből néhány már ugyancsak látható. A szerkesztők a legfrissebb trendet alkalmazzák: a főoldalon nagy fotókkal, a részletes ismertetőknél sok képpel, kevés, de informatív szöveggel mutatkoznak be a turisztikai attrakciók. Arra is ügyelnek a tervezésnél, hogy a mobileszközökön is jól használható legyen az oldal.

Nagyon sok információt helyeznek el a honlapon, hogy könnyen, gyorsan tájékozódhassanak az érdeklődők városunk idegenforgalmi kínálatáról. A cél az, hogy a látogatót arra ösztönözzék, egy egész napot, vagy akár több napot is eltöltsön itt. Jászberény mellett, a környékbeli turisztikai célpontok is felkerülnek a honlapra. Természetesen az éttermek és szálláshelyek, valamint a jászberényi rendezvények is helyet kapnak az oldalon.

A honlap kialakításával az a cél, hogy bármelyik kiemelt turisztikai célpontra keres rá az érdeklődő, rögtön lássa, mi mindent talál még városunkban.

A fejlesztők kérik az érdeklődőket, hogy látogassanak el az oldalra, nézzék meg, véleményezzék és észrevételeiket, javaslataikat, ötleteiket juttassák el hozzájuk az info@visitjaszbereny.hu email címre. Ezzel is segítve munkájukat, amit tisztelettel, előre is köszönnek!

Demeter Gábor
Latest posts by Demeter Gábor (see all)

Demeter Gábor

A Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója, szerkesztője.

Vélemény, hozzászólás?