Kiütéssel nyertek a lányok

Kétheti szünet után folytatódott a Pest megyei női labdarúgó bajnokság a Keleti csoportban is. A Jászberényi FC női együttese a Zsámbokot fogadta.

A Hatvan elleni itthoni és a mátraballai 9-0-ás gólzáporos mérkőzés, valamint az a tény, hogy Zsámbok a csoport legtöbb gólját kapta, bizakodóvá tette az egyre jobb formába lendülő berényi alakulatot. Az első félidőben a széllel szemben játszó berényi hölgyek nehezen találtak fogást az ellenfélen, de a 19. percben sikerült Vágó Anikónak egy fejesgóllal megtörni a gólcsendet, amit még kettővel sikerült megtoldani. Aztán a második félidőben beindult a gólgyártás. Szinte akkor rúgtak gólt a berényi lányok, amikor akartak, és még tizenegyszer találtak az ellenfél kapujába.

Jászberényi FC – Zsámboki SE 14-0

Gólokat: Vágó Anikó (5), Sipos Anikó (4), Káplár Zsófia (2), Kovács Gabriella (2), Horváth Zsuzsanna (1) szerezte. Ezzel a győzelemmel a tabella harmadik helyét foglalja el városunk női labdarúgó csapata. Vasárnap az idény utolsó fordulóját rendezik. Ekkor a lányok Valkó csapatával mérik össze erejüket, akik két pont hátránnyal a negyedik helyen tanyáznak.

Latest posts by Pesti József (see all)

Pesti József

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?