Második helyen a focisták

A pont nélkül sereghajtó fiatalokból álló újpesti második csapatot fokozatosan „gyűrte be” a jászberényi gárda, s ezzel a második helyről várhatja a 11. fordulót.

Az első félidőben mindkét oldalon hibádzott a pontos összjáték, így a csapatszintű helyzet-kialakítás helyett egyéni villanásban, illetve hibában bizakodhattak a szurkolók. Szűk félóra után egy kipattanó lövést Nyárasdi helyezett a jobb alsó sarokba (1-0), majd bő tíz perc elteltével egy Hamar által kiharcolt labdát Ludasi Martin gurított szinte ugyanoda (2-0). A második játékrész elején rögtön veszélyeztettünk, Birtalan talán beadásnak szánt ívelése a felső lécről jött ki, Hamar szépségdíjas ollózása pedig nem sokkal ment fölé. A 65. percben Kis Róbert szabadrúgásból pontosan ívelt a jobb oldalon beinduló Praslerhez, aki pár perccel beállása után rögtön be is köszönt a vendégek kapujába (3-0). A mérkőzés utolsó pillanataiban a szurkolók nagy örömére aztán egy másik csereember, a hosszú sérülést követően visszatérő Bálint Artúr is gólt lőtt.

Jászberényi FC – Újpest FC II 4-0 (2-0)
A fordulást követően egyértelmű fölényben játszó hazai csapat szállította a papírformát, s így a döntetlenező Kazincbarcikát is megelőzte a tabellán. A JFC október 15-én, szombaton a tavaly még Somos SE-ként szereplő STC Salgótarján ellen idegenben nyújthatja tovább győzelmi sorozatát.

Szerző:
Szőrös Zoltán

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?