Elvettük Hatvan veretlenségét

Október 9-én vasárnap, a negyedik fordulót rendezték a Pest megyei női labdarúgó bajnokság Keleti csoportjában, ahol a jászberényi hölgyek a még veretlen Hatvan csapatát fogadták.

Nem a legjobb előjelekkel várta a hétvégi szomszédvári rangadót a JFC női csapata. Az első fordulóban nyerni tudtak Hevesen, utána viszont két vereséget könyvelhettek el. Ráadásul a játékos-edző Vágó Anikó is megsérült, így cserejátékos nélkül várhatták a meccs kezdetét jelentő bírói sípszót. Az első gólra nem kellett sokáig várni, aminek szépséghibája csak az volt, hogy mi kaptuk. Szerencsére néhány perc múlva Sipos Anikó szabadrúgásából egyenlítettek majd a félidő közepe táján Horváth Zsuzsanna szemfüles fejesgóljával a vezetést is átvették. A második félidő elején ismét Sipos bombázott a kapuba szabadrúgásból, majd a hármas sípszó előtt Menyhárt Zsanett állította be a végeredményt.

Jászberényi FC – FC Hatvan 4-1
Magabiztos játékkal, ilyen arányban is megérdemelten nyertek a jászberényi lányok és nyugodtabban várhatják a hétvégi összecsapást Mátraballa otthonában, akik 0 ponttal és 0-19-es gólaránnyal vannak mögöttünk a tabellán.

Pesti József

külsős újságíró at Jászkürt Újság, BerényCafé
A jászberényi Jászkürt Újság, a Jászapáti Hírmondó, valamint a BerényCafé külsős újságírója.

Latest posts by Pesti József (see all)

Pesti József

A jászberényi Jászkürt Újság, a Jászapáti Hírmondó, valamint a BerényCafé külsős újságírója.

Vélemény, hozzászólás?