Jobb volt a listavezető

A Jászberényi FC női labdarúgó csapata is elkezdte a pontvadászatot, ezúttal is a Pest megyei bajnokság Keleti csoportjában, ahol az első fordulóban 4-0-s győzelmet arattak Hevesen. Ám hazai pályán nem bírtak a listavezető Gyöngyös együttesével.

A Pest megyei női 3/4 pályás bajnokság Keleti csoportjában a 2016/17-es idény második fordulójában Jászberény női csapata a kis műfüvön lépett pályára. Az ellenfél a Gyöngyös csapata volt, amely az előző fordulóban 16 gólt rúgott a zsámboki lányok hálójába. Már az első perctől látni lehetett, hogy nem lesz könnyű dolga lányainknak, az első félidőben kétszer is mattolták Göblyös Imolát, a hazai kapust. A második félidő elején ugyan rúgott egy gólt a JFC Sipos Anikó révén, de erre hamarosan válaszoltak is a vendégek. Nem sokkal a mérkőzés vége előtt Menyhárt Zsanett Ágnes szerzett szemfüles gólt, egyenlíteni azonban már nem sikerült.

JFC – Gyöngyös 2-3 (0-2)

Összességében elmondható, hogy a gyöngyösi hölgyek megérdemelten vitték haza a három pontot. Érdekesség megemlíteni, hogy a vendégek csapatában játszott (és egy gólt is rúgott) Tóth Adrienn, aki évekig a jászberényi Tehetség SE igazolt labdarúgója volt.

Folytatás a október első vasárnapján a még veretlen Gödöllő vendégeként.

Szerzők:
Ács Tibor
Pesti József

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?