Edzőváltással sem javult a csatárjáték

Mint azt már korábban hírül adtuk április 18-án Besenyi Gábor váltotta Igor Nicsenkot a Jászberényi FC kispadján. A megbízott edző úgy nyilatkozott néhány napja, hogy az utolsó előtti Tállya ellen csak a győzelem az elfogadható eredmény. Sajnos nem lett igaza.

A szokásoshoz képest kevesebben látogattak ki a Tállya elleni meccsre, úgy tűnik, hogy a focicsapat eddigi mérsékelt szereplése egyre kevésbé vonzza a focirajongókat. De lehet nem is járt rosszul, aki más elfoglaltságot talált április 23-án, szombaton 17 és 19 óra között. Ugyanis egy-egy focimeccs sava-borsát adó élményt, azaz gólt, egyetlen egyet sem látott volna. Mezőnyjáték folyt a pályán, de a kapuk nem voltak veszélyben.

jfc-tattya 1.JPG

Fotó – Pesti József

A második játékrészben sem kellett a körmét rágni az embernek az izgalomtól, legfeljebb akkor, amikor a félidő közepe táján gólt szereztek a vendégek, de les miatt nem adta meg a játékvezető. Az utolsó utáni percnek volt még egy fontos mozzanata. Szabálytalansága miatt Ulvikci sárgalapot kapott, majd kisebbfajta lökdösődés támadt a pályán és villant a piros is, így a következő héten nem kell pályára lépnie Salgótarjánban. A gyenge játékunkra jellemző, hogy a piros mellé még négy sárga is a jegyzőkönyvbe került a vendégeknél pedig mindössze egy.

Jászberényi FC – Tállya KSE 0-0

Az edzőcsere tehát nem hozott változást a futballcsapat életében. Eddig főleg idegenben nem ment a játék, de úgy látszik ezúttal hazai pályán is gyenge teljesítményt nyújtottak. A legnagyobb baj – többek között-, hogy szinte gólhelyzete sem volt a csapatnak, e nélkül pedig igen nehéz meccset nyerni. Méltatlankodtak is a szurkolók rendesen. Sőt a JFC elnöke sem rejtette véka alá véleményét: -„Nagyon gyengén játszott a csapat, elégedetlen vagyok a mai teljesítménnyel, ettől sokkal, de sokkal több kell a későbbiekben!”- mondta röviden a mérkőzés után Dr. Gottdiener Lajos.