Engedd, hogy az érzés vezessen!

Április 15-én, pénteken délután elsőként nyitotta meg kapuit Jászberény nyitott műterme, a Jövőkép Alkotók Egyesülete szervezésében.

A havi rendszeresességgel tervezett program a bennünk rejlő kreativitás és egyedi látásmód felszínre hozásában segít a képzőművészet segítségével. Első alkalommal Bartos Kinga és Kerekné Mihalik Judit vezették a műhelymunkát pénteken délután, a Jászkürt Fogadóban.

A családias hangulatú foglalkozáson a rajzeszközök svédasztaláról mindenki kedvére csemegézhetett, ki zsírkrétát, ki ecsetet és festéket ragadott a kreativitást fejlesztő feladatokhoz. Bemelegítőként három kört kellett kiegészíteniük, a fő feladat pedig egy választott fekete-fehér mintás képecske alapján készített színes alkotás volt, a lap kitöltésével. A kötöttségek nélküli műhelymunka a gondolatok és érzelmek szabad szárnyalását segítette elő, felkínálva a képzőművészeti technikák széles palettájának megismerését. „Engedd magadnak, hogy az érzés vezessen!” – hallhatták a résztvevők Bartos Kinga instrukcióját, ami egyben a foglalkozás fő vezérfonala is volt.