Továbbra sem megy idegen pályán

A múlt heti biztos hazai győzelem után, sok szurkoló arra számított, hogy végre vendégként is jó játékkal és legalább pontszerzéssel rukkol ki a jászberényi focicsapat. Sajnos erre továbbra is várni kell.

Az NB III Keleti csoportjában az előkelő 5. helyen álló Putnok vendége volt április 16-án, szombaton városunk labdarúgó csapata. Sokáig, mintegy 70 percen át jól játszott a berényi gárda. Az sem túlzás, hogy ők domináltak ez idő tájt, ám nem sikerült a vendégek kapuját bevenni. Így gól nélkül ment pihenni a két alakulat.

A második félidő elején is hasonló volt a kép, aztán egy jó 20 perc múlva fordult a kocka. Egy szöglet utáni kavarodásból Belényesi Csaba zörgette meg Miski mögött a hálót, 1-0. A bekapott gól visszavetette a berényi támadókedvet és főleg a védekezési koncentráció bomlott fel. A 80. perc táján, a becserélt Kovács Bence egy kontratámadás után szinte első érintésre gólt szerzett, duplára növelve ezzel (2-0) csapata előnyét. Úgy tűnt ez lesz a végeredmény is, ám még egy „lekontrázás” és még egy Kovács gólt láthatott a hazai publikum.   

Putnok FC – Jászberényi FC 3-0

JFC:Miski Zoltán – Szanyi Krisztián, Mile Krisztián, Páles Tamás, Sorecz Szabolcs – Tisza Kálmán, Ulvicki Mihály, Kovács Dániel, (Ponczók Csaba) Ludasi Martin – Igor Nyicsenko, Kis Róbert

Az idegenbeli jó játékkal tehát továbbra is adós maradt a jászberényi labdarúgócsapat. Remélhetőleg a hazai győzelem száma azért szaporodik majd, hiszen a sereghajtó előtt tanyázó Tállya lesz a vendég április 23-án Jászberényben. A mérkőzés 17 órakor kezdődik.