Zenekarok a szigeten

Április 2-án, a késődélután folyamán három zenekar lépett fel a Margit-sziget színpadán. A város napi rendezvényen minden korosztálynak igyekeztek kedveskedni a szervezők.

Csurgó A gyermekek számára a Csurgó zenekar tette felejthetetlenné a délutánt. A lurkókat közös játékra, gyermekdalok éneklésére invitálta Siklósi Krisztián a zenekar vezetője. A programon tánccal és humoros játékokkal mozgatta meg a kicsiket és a bevállalós szülőket, akik nagyon élvezték a közös produkciót.

Éreztük A nemrég alakult Érzés zenekar Edda művekkel rock legendákat elevenített fel a közönség számára. Bánfi Ferenc – aki már jól ismert a Jász­magyarok bandából –, elmondta, hogy öltözékükkel is igyekeztek az Edda zenekarra hajazni. A koncerten felhangzott a Kölyköd voltam című klasszikus szám, amit az idősebb korosztály és a rockerek élveztek leginkább.

Macsók Fergeteges hangulatot varázsolt az ska-reggae-latin-punk műfajok keveredéséből született Ocho Macho zenekar. A nyolc hím (nevükhöz híven) megkoronázta az est koncertkínálatát. A tavaszi estén a hűvös idő ellenére az együttes feltüzesítette a hangulatot. Mindenki tombolt, ugrált és együtt kiáltotta a jól ismert klasszikus Ocho Macho dalokat.  A végén felcsendült közismert számuk, Jó nekem címmel, amit a zenekar frontembere, Kirchknopf Gergő soronként énekelt a rajongókkal.

2016-04-02_00015.jpg