Pályázati felhívás nyári napközis tábor szervezésére

Jászberény Városi Önkormányzat Képviselő-testületének Humán Erőforrás Bizottsága a hátrányos szociális helyzetű általános iskolások nyári felügyeletének, elfoglaltságának biztosítása, a családok segítése érdekében nyári napközis tábor szervezésére pályázatot ír ki.

A pályázók köre: a köznevelés-szolgáltatás megszervezésében való közreműködésre jogosult intézmények, szervezetek, egyéni vállalkozások.

A pályázat célja: a hátrányos szociális helyzetű általános iskolások szabadidejének irányított és felügyelet melletti hasznos eltöltését biztosító nyári programok szervezését – a lehetőségek optimális kihasználásával – megvalósító program- és finanszírozási ajánlatok megismerése, a nyári napközis tábort lebonyolító intézmény, illetőleg egyéni, vagy társas vállalkozás kiválasztása és a szervezéshez szükséges támogatás biztosítása.

A nyári napközis tábor szervezéséhez a Jászberény Városi Önkormányzat Képviselő-testületének Humán Erőforrás Bizottsága 2 000 eFt támogatást biztosít, mellyel összefüggésben a pályázat nyertesével, illetőleg nyerteseivel támogatási megállapodást köt.

A nyári napközis tábor a hátrányos helyzetű, illetve a halmozottan hátrányos helyzetű tanulók számára ingyenes, míg a többi résztvevő térítés ellenében vehet részt rajta.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. április 20-án 12 óra.

A teljes pályázati kiírás elérhető a www.jaszbereny.hu weboldalon, illetve további információ kérhető az 57/505-749 telefonszámon.

Jászberény Városi Önkormányzat Képviselő-testületének
Humán Erőforrás Bizottsága