Faültetéssel ünnepelték a jubileumot

A Jászsági Menedzser Klub jóvoltából hatvan facsemetét ültettek a Zagyva-sétányon, ezzel is hozzá járulva a város belvárosának megújításához, szépítéséhez.

Ragyogó napsütésben gyülekeztek a jó szándékú klubtagok és meghívottak múlt csütörtökön a tulipános hídnál, a Zagyva parton elöregedés miatt megritkított faállomány újratelepítésére. Szabó Tamás polgármester köszöntötte az egybegyűlteket és örömét fejezte ki, hogy az idén húsz éves Jászsági Menedzser Klub Egyesület e nemes szándékával a Zagyva-sétány szépítését tűzte ki célul. Szakemberek már korábban feltérképezték, hogy a sétány fái rossz állapotuk miatt cserére szorulnak, amit a város három év alatt tervez megvalósítani.

A menedzser klub tagjai jelezték, hogy hatvan szomorúfűz facsemetével hozzájárulnak a sétány szebbé tételéhez. Maga az ötlet Kuti Mihályné Marikától származik, de klubtársai is az első pillanattól mellé álltak. A mintegy hétszázezer forint összértékű fatelepítéssel a közösségi szerepvállaláson túl fennállásuk huszadik évfordulójának is emléket állítottak.

Mielőtt a polgármester és az egyesület elnöke szerszámot ragadtak, dr. Rédei István, az egyesület elnöke is üdvözölte a megjelenteket. Elmondta, hogy a jövőben szeretnének gyakrabban megjelenni a nyilvánosság, a város előtt, mint ahogy azt addig tették. Terveik közt szerepel a menedzser Klub eddigi húsz évét bemutató jubileumi kiadványuk megjelentetése, melyet várhatóan május közepén, az évfordulós ünnepségükön mutatnak majd be. A kötet mindenki számára elérhető lesz.