Lehelesek a matematikaversenyen

Minden évben több tízezer diák indul az országos Zrínyi Ilona matematikaversenyen. Az ő számukat gyarapította idén az a több mint száz leheles tanuló, akik részt vettek a megyei fordulóban.

Tanulóink minden korosztályban szép eredményeket értek el, közülük kiemelkedő teljesítményt nyújtottak: Dudák Adrián, Horváth Boldizsár és Stomfai Gergely a 7., Magyar Norbert, Mészáros Réka Szonja és Rusvai Miklós a 8., Gyarmati Zalán, Tóth Bence és Tóth Csenger pedig a 10. évfolyamon ért el csapatban első helyezést.
Egyéniben Horváth Boldizsár, Kátai Ádám és Tóth Csenger szerzett első helyezéseket. Őket az országos döntőbe is behívták.

Az ötödik évfolyamról Sárfalvi Anna és Szathmáry György Gergő, a hatodik évfolyamról Erős Lili, Papp Nikolett, Sánta Dániel és Tóth Kristóf vett részt a megyei ünnepélyes eredményhirdetésen, Mezőtúron.

A tanulókat négy pedagógus készítette fel: Szabó Ildikó, Szabóné Gecse Anikó, Rusvainé Barta Márta és Varga Ferenc. Minden diák és felkészítő tanára teljesítményére büszkék vagyunk.

Antics István
intézményvezető