Hengerelt a Jászberényi CHC

Jól jártak a fedett műjégpályára kilátogató szurkolók szombaton (03.12.) este, hiszen sok gólt láthattak városunk 3. számú jégkorongcsapatának, nevezetesen a Jászberényi CHC –nek utolsó alapszakaszbeli hazai meccsén.

Nem nagyon udvariaskodott vendégével Kuhár István csapata, hiszen már az első harmadban ráijesztettek a vendégek portására. Elsőként Tóth Róbert mattolta a fővárosiak kapusát, majd Kovács Róbert találata jutott a hálóba. Balogh Zsolt pedig még eggyel megtoldotta a hazaiak előnyét, így 3-0 állt a falitáblán az első szünetben.

CHC-1.jpg

Fotó – Pesti Sándor

A folytatásban hasonló volt a forgatókönyv, a berényi alakulat dominált és gólokat ütött. Erre a harmadra is jutott ugyanis két találat. Először Tábori Attila adott munkát a jegyzőkönyv vezetőnek, majd ugyanezt tette Tóth Roland is. 5-0 után nyugodtan pihenhettek a mieink, hiszen nem nagyon tűnt úgy hogy öt kapott gól után felülkerekedik a vendégcsapat.

Nem is tudott, sőt Balogh Zsolt beütötte második, illetve csapata 6. gólját is. Ezután sem lazítottak a fiúk, hiszen Kovács Róbert góljával már hét volt a differencia. A végeredményt pedig a nagy kedvvel játszó Balogh Zsolt állította be, aki ezzel három találatig jutott a szombat esti hokimeccsen.

Jászberényi CHC – TSE Gerillák 8-0

Még egy jégkorongmérkőzés vár a fiúkra, az Amatőr Hoki Liga II. osztályában, amit majd a fővárosban játszanak, április 3-án.