Műszaki bál huszonkettedszer

Rövid volt a farsangi időszak, február 20-án a Gépipari Tudományos Egyesület Háztartási Gépek Szakosztálya megtoldotta egy emlékezetes estével a Déryné Rendezvényházban.

A díszvendég, Szabó Tamás polgármester köszöntője után Szöllősi Gabriella, a bál háziasszonya kalauzolta a vendégeket kedvesen, hajlékonyan a programok között. Kuzén Zoltán és Szikra István rendező párosa elegáns környezetet és egészen kiváló műsort, szórakozást varázsolt a bálozóknak. Érezhető volt, hogy Molnár Anna táncosai a Lehel Társastánc Klubból ugyanúgy István kedvéért léptek fel, mint Berki Sándor és művészbarátai. Nem lenyomták a programot, a szívüket is beletették.

201602240037.jpg

201602240040.jpg

Árnyalatnyival kevesebb volt a vendég, mint tavaly, de öröm volt látni a sok fiatal párt, akiknek a jelenléte, önfeledt szórakozása bizakodásra ad okot nem csak a bál, de a város fejlődése szempontjából is.

201602240038.jpg

A Bulivanband megint nagyon jól nyomta a zenét, andalítót és felkavarót, a lelket megrezonáltatót, a táncparkettet megtöltőt. Az urak elegánsak voltak, a hölgyek szépek, a bálkirálynő győri régészhallgató Lakatos Luca pedig öntudatos, magabízó: a középkor majdani kutatójaként összekötve múltat és jövendőt. Mint ez a remek este.

201602240039.jpg