Hiába harcoltak a Harcosok…

Az elmúlt hétvégén is láthattak hoki meccset a jégsport szerelmesei. Ezúttal Jászberény 2. számú jégkorongcsapata játszott hazai pályán.

Mint azt Pesti Sándor csapatvezető elmondta a mérkőzés előtt, mindenképpen revánsra készültek, hiszen a múlt év őszén vereséget szenvedtek a kecskeméti hokisoktól. Ennek igazolására jól is indult a meccs, és Koczka Csaba révén meg is szerezték a vezetést a berényiek az első harmadban.

Ám a vendégek a 2. játékrész elején egalizálták a meccset. Szerencsére egy jó tízperc múlva Oskola Sándor mattolta a vendégek portását, így 2-1 arányú vezetésükkel kezdődött a befejező etap.

Ebben a harmadban is megismétlődött a szituáció, azaz három perc elteltével, újból egyenlítettek a Sólymok. Sajnos Baranyi Ferencék hiába igyekeztek újra megszerezni a vezetést, ez fordítva sült el, hiszen négy perccel a vége előtt a Hirös Város csapata szerezte meg a vezetést. A Harcosok ezt követően mindent egy lapra tettek fel lehozták kapusukat is, ám a vendégek védelme remekül zárt, sőt a megszerzett korongot az üres kapuba terelték és ezzel be is állították a végeredményt.

Warriors Jászberény – Kecskeméti Sólymok 2-4.
 

A játékosok sajnálattal vették tudomásul a fiaskót, de ezúttal sem feledkeztek meg a szurkolókról. Ezúttal is megköszönték a fergeteges bíztatást.