Esküvők és Utazások Éjszakája

 Péntek 13-án a rendezvényre ellátogatók kellemes légkörben tehették fel kérdéseiket a kiállítóknak, volt torta, bor és koktélkóstoló.

Idén még több kiállító vett részt a rendezvényen, mint tavaly az Aranysas Rendezvényházban és a Szikra Galériában, több mint 20 kiállítót nézhettek meg a vendégek. A résztvevők találkozhattak az Ibolya Virágüzlettel, Tugyi Róbert cukrászmesterrel, a Gócsa fotóval, Dreamdress esküvői ruhaszalonnal, a Creatív Color Stúdióval, a Marbella Travel utazási irodával, a My Art Kézműves csokoládé bolttal, Fejősné Gallai Anita hobby dekoratőrrel, az SzK Design Tortaműhellyel, a Kincsem Lovasparkkal, a Torta Mágiával, a Györgyey Kastély Étterem és Panzióval, a Pince Kft-vel, Héjja Böbe táncoktatóval, a Kreatív E Dekorral, és az Evelin Szalonnal.

A rendezvényt színesítette a 20 órakor kezdődő Esküvői Divatbemutató, ahol a Hortenzia Esküvőiruha szalon menyasszonyi, koszorúslány és menyecske ruháiban gyönyörködhettek a vendégek. A tíz modell lány frizuráit a Diamond Szépségszalon készítette, a sminkjüket pedig az Immánuel Kozmetika.

A tombolát vásárló vendégek értékes felajánlásokat nyerhettek. A tombolasorsolás fődíjai két kedvezményes menyasszonyi ruhakölcsönzés volt és egy ingyenes menyasszonyi ruhabérlés. Ezen kívül két személyes vacsorákat, tortákat, belépőket és értékes ajándéktárgyakat és utalványokat nyerhettek a tombolán a vendégek.