Átdumált vakáció

Nem volt szükséges repülőre ülnie annak, aki péntek este Föld körüli utazásra szánta magát. Csupán az Ifjúsági Házig kellett eljutni, ahol Kiss Ádám, a Dumaszínház humoristája várta a túrára vállalkozókat.

A sajátos utazáshoz szükséges légcsavarokat Benk Dénes tréfamester olajozta be poénjaival, majd a jókedv szárnyain jutottunk el úti céljainkhoz, melynek első állomása az Angyalok Városa volt. Kiss Ádám a helyszínen készített fotók vetítésével tette teljessé a virtuális utazás élményét, melyek mellé természetesen szakadatlan záporoztak a poénok.

Hihetetlenül őrült figurák tűntek fel a képeken Ádám társaságában. Úgy tűnik, mágnesként vonzza Amerika valamennyi tébolyodott alakját, – talán nem véletlenül. Utunk folyamán a következő megállót az egzotikus Thaiföld jelentette az utcákon flangáló majmokkal és az eszméletlen közlekedési káosszal. Nagy-Britanniában a felvételek tanúsága szerint a karót nyelt angolokat is sikerült megnevettetnie világutazó humoristánknak.

Szlovéniai raftingtúrája viszontagságain, viszont mi derültünk jókat. A svájci italok árain való döbbenet után Erdély egyszerű székely humora lendített tovább. A pontot a vakáció i-jére az egyiptomi nyaralás tette fel, amikor sikerült Győzikével és népes családjával együtt nyaralni, pedig, mint Kiss Ádám bevallotta nem is telefonált be sehová…