Győzelem a fővárosban

Kéthetes pihenő után az elmúlt szombaton este lépett pályára városunk labdarúgó csapata. Ezúttal a fővárosban a Budai II. László Stadionban fogadta őket a REAC.

Bár már a meccs kezdetétől is volt kecsegtető helyzetük labdarúgóinknak, de a hazai háló megrezdülésére egy félórát kellett várni. Ekkor Mile szabadrúgásból ívelt fel, amit Ulvicki középre fejelt és a jókor érkező Nicsenko a hálóba csúsztatott, 0-1. Arról pedig Mile Krisztián gondoskodott, hogy kétgólos előnnyel vonuljanak az öltözőbe, hiszen egy kipattanó labdával megiramodott, két védőt is faképnél hagyott és estében is be tudta kotorni a hazai kapuba a labdát.

A második játékrészben továbbra is a berényi gárda dominált. Alig telt el tíz perc, amikor ismét Igor volt eredményes, majd Bálint Artúrt a kifutó kapust mattolta, 0-4. Pár perc elteltével második sárgalap miatt emberelőnyhöz jutottak a mieink. Az utolsó percre is maradt egy találat, amikor Ludasi Martin kb. 25 méterre a kaputól egy óriási löketet engedett meg, amibe ugyan a kapuvédő beleért, de a góltól nem tudta megmenteni csapatát.

REAC – Jászberényi FC 0-5

Dr. Gottdiener Lajos a JFC elnöke a mérkőzés végén elmondta, hogy elégedett volt a fiúkkal, hiszen ezúttal jól és eredményesen futballoztak. November 15-én, kivételesen vasárnap játsszák következő meccsüket hazai pályán a DVTK II -es csapatával, a mérkőzés 13,30 –kor kezdődik.