Ezüstérmesek a teniszezők

Alig kezdődött el és máris befejeződött a teniszezők csapatversenye az OB3 –ban. A CO-OP Star SE ahogy azt már előre sejteni lehetett – a múlt heti versenynap után -, 2. lett csoportjában.

Nem kellett hozzá jóstehetség, aki megtippelje, hogy a CO-OP –os fiúk, milyen eredményt produkálnak a hétvégén, a teniszpályán, hiszen ismert volt, hogy a tavaszi idényben simán vették e két akadályt. Erre lehetett számítani a hétvégén is, csupán az volt a kérdés, hogy milyen arányú lesz a győzelem. Nos, lehengerlő. Szombaton simára (9-0-ra) verték Nagykőröst, vasárnap pedig egy könnyed játékkal 8 játékot nyertek és csak egyet veszítettek a ceglédiekkel szemben.

A tavaszi fordulókat követően tudták, hogy csak egy komoly ellenfelünk lesz, Gödöllő. Ugyanis őket nem sikerült megverni tavasszal, és mint kiderült, ősszel sem. Mindkétszer 5-4-re kaptak ki, így elúszott a bajnoki cím és a rájátszást érő első hely.
-„A két Gödöllő elleni vereségtől eltekintve nagyon simán nyertük mérkőzéseinket. A tőlük elszenvedett vereség ellenére is azt mondom, hogy a mi csapatunk erősebb, ha egy kicsivel több szerencsénk van, akkor most miénk a bajnoki arany. Ezt a kijelentésemet arra is alapozom, hogy a meccs győzelem arányunk jobb, mint a bajnok Gödöllőé. Nekünk 57-15, amivel ránézésre szinte elképzelhetetlen ez a második hely… de sajnos mégis… A Gödöllőé pedig 53-19. Nem baj, nem adjuk fel! Jövőre vonatkozóan az a tervünk hogy mi vesszük át az aranyat, utazunk a rájátszásra és lépünk egy osztállyal feljebb, ahova a csapatunk való.” – foglalta össze csapata teljesítményét, Dancsó Márk.

Mit lehet erre mondani: Reméljük Márknak igaza lesz, és jövőre megcsinálják!
Hajrá CO-OP Star SE!