Csiszolódik a csapat

Kosárlabda csapatunk a felkészülési program egyik állomásaként Kiskunfélegyházán, Paks, Kecskemét, és Szeged társaságában a Félegyházi Pékség Kosárlabda Kupán vett részt.

Ahogyan azt a JKSE vezetése már jelezte, a két idegenlégiós, – a center Anthony Lee és Mike Caffey irányító – is tagja volt a keretnek, sőt a kezdő ötösben kaptak helyet az atomváros csapata ellen. Az első félidőt igen meggyőző fölénnyel nyerte az ellenfél, ám Horváth Ákosék lábra kaptak és a 2. játékrészben már ők termeltek több pontot. Ezzel együtt is 10 maradt közte, azaz:

Atomerőmű SE – JP-TOP COP Jászberény 86-76

Jászberény: Caffey 11/9, Horváth 13/6, Soós 12/6, Lee 3, Dramicsanyin 10. Cs.: Mándoki 9/6, Cseh 8, Blaskovits 8/6, Szögi 2, Ruják, Bános. Az un. bronzmeccset a Szegedtől vereséget szenvedő Kecskeméttel játszotta a Forray Gábor által irányított jászberényi kosárlabda csapat. A „hirös város” ellen is jól küzdött a berényi alakulat, de ez alkalommal is vereség lett a vége.

JP-TOP COP Jászberény – KTE-Duna Aszfalt 64-73

Jászberény: Caffey 18/6, Mándoki 12/9, Horváth 7/3, Cseh 7, Dramicsanyin 6, Lee 5, Szögi 4, Blaskovits 3, Ruják 2.
Ezzel a negyedik helyet szerezte meg csapatunk a Félegyházi Pékség Kosárlabda Kupán. Az elsőnek járó trófeát Szeged együttese vihette haza, miután legyőzték Paksot.