Nagydíjas lett az Electrolux porszívó

Magyar Termék Nagydíjat kapott a Jászberényben gyártott AAAA besorolású Electrolux UltraOne Quattro porszívó. A díjat szeptember 3-án Henrik Sundström, az Electrolux európai porszívógyárának igazgatója, a termékfejlesztésben részt vett magyar kollégákkal közösen vehette át.

A Magyar Termék Nagydíjat olyan személyek, vállalatok, alkotóközösségek kaphatják, akik amellett, hogy megfelelő, biztonságos, minőségi és újszerű termékeket, szolgáltatásokat kínálnak, a környezettudatosságra és a fogyasztókra is egyaránt maximálisan odafigyelnek.

Az Electrolux minden téren törekszik a minőségi termékek gyártására, és az alapanyagok beszerzésénél is fontos szempont, hogy magyar beszállítókkal dolgozzon. A Jászberényben működő tesztlabor az elmúlt évek során Európa egyik legnagyobb, porszívókészülék-tesztelésre alkalmas központjává nőtte ki magát. Az új Electrolux UltraOne termékcsalád modelljei 2013-ban kerültek piacra, azóta a Red Dot Award és a Product Design Award nemzetközi termékdíjakat is elnyerték. A díjnyertes UltraOne Quattro-t 2014 novemberétől gyártják hazánkban. Az AAAA besorolású termék az első ilyen energiaosztályú porszívó Európában. A hatékony, könnyen kezelhető, csendes porszívó egyes alkatrészei újrahasznosított alapanyagokból készülnek, energiatakarékossága által személyes és tágabb környezetünket is jobbá teszi.