Kis bajnokaink

Nagyszerű eredményt ért el a Kis-Németh Albert által vezetett jászberényi 2006-os születésű gyerekekből álló utánpótlás labdarúgó csapat, a Mészöly Focisuli SE most befejeződött téli bajnokságán.

Február 25-én múlt öt éve, hogy megalakult a Mészöly Focisuli Sportegyesület, amelynek fő tevékenysége: óvodás- és iskolakorú gyerekek részére szervezett keretek között, egész éven át rendszeres játék-, edzés- és versenyzési lehetőség biztosítása. Az egyesület hat sporttelepen működik, többek között a Marczibányi téren, ahol tevékenységük keretében rendezték az U-9 –es utánpótlás korosztály részére is a téli bajnokságot. A Jászberényi FC ifjú labdarúgóin kívül, az Asi Dinamo, Ikarus BSE, Szolnoki MÁV, MTK, Videoton, BVSC és a rendező Mészöly Focisuli tehetségei vettek részt a november óta tartó bajnokságban. Általában kéthetenként rendezték a meccseket és ekkor két-két találkozót kellett a nebulóknak lejátszaniuk.

A Kis-Németh Albert vezette berényi alakulat, imponáló mutatókkal nyerte meg a bajnokságot: 14 mérkőzést játszottak, ebből 11 győzelem született, 2 döntetlen és mindössze 1 vereség az utolsó napon.

A bajnokság első három helyezettje: 1. Jászberényi FC, 2. Szolnok MÁV, 3. Ikarus BSE.

A JFC U-9 bajnokcsapatának névsora:Bagi Ádám, Bathó Edvin, Béres Martin, Budai Bálint, Farkas Milán, Forgó Márk, Kiss Vince, Kövér Botond, Nagy László, Németh Ákos, Pikó Martin, Rácz Róbert