Új elnök a Yakuzáknál

Még az elmúlt év végén tájékoztattuk olvasóinkat, – az Y HÁZ építése kapcsán – hogy dr. Rédei István a CO-OP Star Zrt. vezérigazgatója lesz a Yakuzák SE elnöke. Február 6-án hivatalba is lépett az új egyesületi elnök, amit sajtótájékoztató keretében jelentettek be.
A Co-op Star jászberényi irodaházában tartotta közgyűlését a Yakuzák SE február 6-án. Az összejövetelen a régi elnök Agócs Tibor számolt be az egyesület múlt évi tevékenységéről, majd lemondott tisztségéről. A közgyűlés mindkettőt elfogadta és egyben megválasztotta a Yakuzák SE új elnökét, Dr. Rédei Istvánt.
A megválasztott elnök elmondta, hogy régóta figyeli a Yakuzák SE tevékenységét és nagyra értékeli azt a munkát, amit az elmúlt években produkáltak. Versenyzőik amellett, hogy sikeresen szerepelnek a hazai és nemzetközi versenyeken, a Jászság és ezen belül Jászberény hírnevét is öregbítik. Mindezt figyelembe véve vállalta el az elnöki pozíciót és reméli, hogy segítségével sikerül majd kialakítaniuk a már korábban említett Y HÁZAT is. Dr. Rédei István azt is hangsúlyozta, és reményét fejezte ki, hogy a következő években is, a jókedv és a vidámság lesz tapasztalható a Yakuzák SE nagy családjában.
A Yakuzák SE vezetése háromtagú lett. A megválasztott elnököt, Agócs Tibor elnökhelyettes és egyben szakmai vezető, valamint Fülöp Roland korábbi versenyző segíti. 
A számvizsgáló bizottság elnöke: Pócz János, tagjai pedig Simon Orsolya és Előhegyi Zoltán lettek. Agócs Tibor edzi természetesen kyokushin karatékákat, a Nippon Zengó szakosztályvezetője Antal Regina, míg a Triatlon-túra és Mountain bike szakosztályt, Notheisz János vezeti.