Esküvők ideje

Február hetedikén, szombaton még nem lakodalom, hanem az immár negyedik alkalommal megrendezett esküvő kiállítás miatt népesült be a Sólyom Hotel étterme Taczman-Balogh Fáni szervezésében. 
Az egyébként lakodalom helyszínéül is szolgáló teremben 21 kiállító várta a házasulandó fiatalokat és kísérőiket, hogy szolgáltatásaik széles kínálatából mindenki kedvére szemezgessen, megtalálhassa a számára legszimpatikusabb partnereket, akár már időpontot is egyeztessen. 
A látogatók egy helyen mérhették fel a jászberényi és környékbeli vállalkozások esküvői szolgáltatásainak széles körét, tájékozódhattak árakról, lehetőségekről, az aktuális trendekről, melyek elengedhetetlen kellékei a „nagy nap” szervezésének. 
A kiállítók standjai között cukrász, fotós, videós, zenekar, dekoráció, esküvői és öltöny szalon, de mixer, táncoktató és innovatív kozmetikai kezeléseket, alakformáló módszereket bemutató stúdió is képviseltette magát a rendezvényen. A változatos témákban kapott információk, hasznos tanácsok mellett a jegyesek a nap folyamán kuponokkal, előfoglalási kedvezménnyel, valamint a délutáni tombolasorolás nyereményeivel is gazdagodhattak. A fődíj idén egy utazási iroda felajánlása volt, mely kétszer kétszemélyes, hét éjszakás szállást biztosít két párnak Görögországba.
Taczman-Balogh Fáni kérdésünkre válaszolva elmondta, hogy összesen 201 fő regisztrált, akik közül 76 párt jegyeztek a rendezvényen, biztosítva annak lehetőségét, hogy kizárólag jegyesek nyerjék meg a kiállítók felajánlásait a tombolasorsoláson. A szervező hozzátette, jövőbeli tervei között szerepel egy olyan felület létrehozása a hotel facebook oldalán, ahol minden kiállító megjelenik, ezáltal bárki, bármikor könnyűszerrel megnézheti azok elérhetőségeit, felteheti kérdéseit.