Jászsági polgármesterek a városházán

December 19-én, péntek délután városunkban adtak randevút egymásnak a Jászság polgármesterei. A találkozó célja, hogy hasonló jellegű rendszeres időközönként megismételt fórum keretében eszmét cseréljenek a térség fejlődését szolgáló javaslatokról.

A tanácskozáson támogató szándékkal jelen volt Pócs János a Jászság országgyűlési képviselője is. A megjelenteket házigazdaként Szabó Tamás Jászberény polgármestere üdvözölte, aki hangsúlyozta, hogy a kezdeményezés elsősorban nem szigorú, konferencia jellegű programsorozat, de mindenképp hasznos gondolatok, vélemények megosztásának a helyeként szerepel a tervekben.

A továbbiakban Szabó Tamás ismertette a grémium következő üléseinek időpontját, melyek március, május, szeptember és november hónap utolsó péntekjein lesznek. A program a megújult városháza bemutatásával folytatódott.

A látványosan átalakult épületben Alvári Csaba főépítész kalauzolta a jászberényi képviselő-testület tagjaival kiegészült vendégsereget.

Az információban gazdag bemutatót követően a megjelentek a díszteremben terített fehér asztalok mellett folytatták az eszmecserét, melynek nyitányaként Pócs János országgyűlési képviselő mondott pohárköszöntőt eredményes munkát kívánva a 2015-ös esztendő feladataihoz.